Ontdek hier hoe ver je kunt komen met verschillende MBTI typen. En als u wilt weten hoe U er uit kunt halen wat er in zit, zelf of met uw team, bel dan MBTI Coach & Trainer: Robert Feddes - ESTP op 0624815030

MBTI Coaching

Repin

MBTI - Soms is Coaching de snelste weg...

Coaching had zich al lang bewezen nog ver voordat we het coaching noemden en helemaal voordat het sexy werd om een personal coach te hebben. Tegenwoordig kun je zelfs opruimcoaches inhuren voor je garage of zolder die er nog steeds uitziet alsof er een bom ontploft is...

En alleen in opruimen van praktische zaken zit al heel veel, lees het boek 'Weg met de Warboel' maar, waarin je zult ontdekken dat een opgeruimde omgeving dingen in je persoonlijke energiesysteem vrijmaakt die soms al jaren geblokkeerd zijn. Opruimen van praktische warboel werkt, en mentaal opruimen of verbeteren werkt net zo hard en mogelijk nog beter.

Want coachen werkt niet alleen voor opruimen, wist u dat Warren Buffet - ISTJ - jarenlang de persoonlijke mentor is geweest van Bill Gates - ENTJ? Een ISTJ die een ENTJ coacht! En dit heeft Bill echt geen windeieren gelegd, en waarschijnlijk geldt dat andersom ook...

Meerwaarde van een Coach

Een coach ziet dingen die je zelf niet ziet, en plaatst dingen in verbanden die je zelf soms ontgaan. Een coach kan je helpen om mogelijkheden te ontdekken in jouw situatie die je zelf over het hoofd ziet.

Een MBTI Coach weet dan ook nog eens wat makkelijk of moeilijk wordt voor JOU en kan je helpen om strategieën te vinden hoe iets voor JOU kan werken. Want net als verkopen pas begint bij nee, begint professioneel omgaan met je eigen gedrag pas echt te tellen als dingen niet zomaar gaan als jij ze graag zou willen, dan moet JIJ wegen vinden om iets net een beetje anders te doen, zodat jij verder kunt en komt.

Een MBTI Coach kan je bijvoorbeeld al helpen om een 'geschat' mbti profiel van je collega of baas te maken en zal dan met jou wegen ontdekken of ontwikkelen hoe JIJ in jouw situatie kunt zorgen dat je optimaal kunt bijdragen en met jouw talenten er uit kunt halen wat er in zit. Soms is net iets slimmer of anders omgaan met je eigen gaven, talenten en neigingen het enige wat je hoeft te doen om een situatie helemaal om te keren.

Voordat er iets kan veranderen, moet er eerst iets veranderen...

Cruijff zei al dat voordat er iets kan veranderen, er eerst iets moet veranderen. En als het om situaties in een zakelijke omgeving gaat, kun JIJ altijd degene zijn die de verandering begint, gewoon door anders te handelen of te reageren. En als je daarbij een sparringpartner zoekt om buiten de box te denken, dan is een MBTI coach het overwegen waard.

Succes gewenst!

Robert Feddes - ESTP

MBTI Trainer, Teambuilder & Coach

Facing The Challenge