Ontdek hier hoe ver je kunt komen met verschillende MBTI typen. En als u wilt weten hoe U er uit kunt halen wat er in zit, zelf of met uw team, bel dan MBTI Coach & Trainer: Robert Feddes - ESTP op 0624815030

Waarom MBTI Training

Repin

Waarom zou je willen trainen ?...

Kijk nou eens op deze site en zie dan alle verschillende mensen met hun - al dan niet geschatte - mbti types...

Sommigen zijn wereldberoemd geworden omdat ze als acteur zo ongelofelijk goed in de huid konden kruipen van het type wat ze moesten spelen - en meestal gaat dat pas echt goed als hun rol past bij wie ze zelf echt zijn.

En geldt dat niet voor ieder van ons? Dat we pas echt meters gaan maken als we doen wie we zijn en in de rol stappen waarvoor we eigenlijk gemaakt zijn...

Anderen zijn weer wereldberoemd geworden omdat ze in hun tijd en op hun plaats, als geen ander in staat waren om mensen achter zich te krijgen en van richting en een doel te voorzien - bepaalde types kunnen dat gewoon van nature.

Weer anderen werden beroemd omdat ze met passie en genialiteit iets heel speciaals neer wisten te zetten.

Raketgeleerde Nodig Voor MBTI?...

En je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te snappen dat het bij elkaar zetten van getalenteerde mensen niet automatisch leidt tot een succesvolle samenwerking...

Neem nou een voetbalteam, neem het Nederlands elftal, stuk voor stuk topvoetballers, maar toch slagen ze er echt niet altijd - en zeker niet vanzelf - in om met elkaar iets neer te zetten wat klinkt als een klok.

Maar kijk ook eens dicht om u zelf heen en vraag u eens af waarom mensen doen zoals ze doen?...

...en welke effecten gedrag van de een op de ander heeft...

En soms is er echt niet zo veel nodig om de samenwerking van mineur naar majeur te krijgen, op het toetsenbord van een piano is soms 1 toets verschil alles wat nodig is om de klank van een heel accoord op te tillen van droevig naar blij!

En zo is het percies met gedrag, meestal zijn het kleine dingen die maken dat mensen mee gaan of niet, dat de energie stroomt of stroperig tot stilstand komt.

En omdat gedrag nooit toevallig is, kun je dat allemaal trainen, zodat je beter en beter wordt in waar je zelf en met elkaar voor staat.

Je Hoeft Toch Niet Ziek Te Zijn Om Beter Te Willen Worden...

MBTI geeft inzicht in wie je bent en geeft inzicht in wie anderen zijn, en met toenemend inzicht kun je gaan sturen, kun je boven je eigen natuurlijke neigingen uitstijgen, kun je op een professionele manier aan de slag met wat de situatie en je medespelers in die situatie allemaal nodig hebben om tot de best mogelijke uitkomsten te komen.

Natuurlijk kun je succesvol zijn zonder de kennis van MBTI, maar als je het leerproces wilt versnellen en de weg wilt bekorten naar succes op persoonlijk en team vlak, dan is MBTI zonder meer een prachtig instrument om samen slagen vooruit te maken.

Een goede vriend van me zegt het zo: toen ik jonger was, wist ik vooral wat ik allemaal wilde, en nu ik wat ouder ben, weet ik vooral wat ik niet wil, en ik bereik mijn doelen nu veel sneller!

Dus als u snel beter wilt worden, en de rol - nog beter - wilt spelen waarvoor u gemaakt bent, dan is MBTI een echte aanrader!

En natuurlijk kunt u ook nadenken over MBTI teambuilding, maar ook kunt u gebruik maken van MBTI coaching.

Succes gewenst,

Robert Feddes - ESTP

MBTI trainer, teambuilder & coach

Facing The Challenge